supaform

N house

Location:     Saint-Petersburg, Russia

Status:        Completed, 2015

Program:     Private space

Area:           90 m2 

                 

The main task was to create functional and expressive space with natural materials and colors, as well as a strict but dynamic geometry. Inspired by the aesthetics of Scandinavian and Japanese minimalism we have first of all simplify the space, combining the hallway, the kitchen, the bar, stairs, the dining and the living area. Each zone has its own unique element. In the living room it is multifunctional wall panels ‘Prokk’, in the dining room — the rack ceiling with lighting, in the kitchen – graphic facades which were made by our design, and in the stairs area — a bright color accent. Different techniques executed in the same material and style will bring this multifunctional space into the harmonious unity.

MORE PROJECTS: